De gezelligste volleybalclub van West Maas en Waal !
Home
 

Eerste dag van volleybalclinics weer een groot succes.

 Dinsdag 15 maart was de 1e dag dat Touché weer 5 basisscholen ontvangt voor volleybal les.

De groepen 3 kwamen die dag met de bus, verzorgt door Personenvervoer Maas en Waal , naar de sporthal in Dreumel. De ingang was soms een beetje zoeken maar binnen werden ze opgewacht door Tanja van Touché en een trainster van de Nevobo, Hanneke.Ook Daan van het beweegteam van de Oversteek was aanwezig.

De 1e school , de Terebint , was al vroeg in Wamel vertrokken om op tijd in Dreumel te zijn.Daarna kwamen Marienhof uit Alphen, de Laak uit Wamel en de Tweestromenschool uit Heerewaarden. Na de middagpauze nog de groepen 3 van de Oversteek uit Dreumel.

Dit jaar zijn het allemaal mooie kleine groepen die veel aandacht krijgen en duidelijk uitleg krijgen over wat je allemaal met een volleybal kunt doen. Veel gooi- en vangoefeningen en behendigheidsspelletjes.

Er werd door iedereen hard en enthousiast gewerkt wat zorgde voor een aantal zweetdruppeltjes ondanks dat het wat kouder was in de sporthal dan gewoonlijk.

Volgende week zijn er weer clinics voor dezelfde groepen, dan leren meer wat het Circulatie Mini Volleybal is . Dit is een voorbereiding op het toernooi wat op 26 maart, ’s middags,  afsluitend wordt gehouden in de sporthal in Dreumel.

Off 

15/03/2011 This post was written by Categories: Evenementen Comments are off for this post


Top