De gezelligste volleybalclub van West Maas en Waal !
Home
 

Mini’s

Contactpersoon mini’s: Monique Riepe, emailadres: familie.riepe@canaldigitaal.nl

Contactpersoon jeugd A/B/C: Peter Reuser, tel.nr. 0487-561990, emailadres: peter.reuser@hetnet.nl

Seizoen 2017-2018
We hebben dit seizoen een minigroep van zo’n 20 kinderen op niveau 123. Deze minigroep (va 7 jaar) wordt getraind door Elly Brinkerink en Monique Riepe
Trainingstijd: groep 1: dinsdag 16.30-17.30u en groep 2: dinsdag van 17.30 tot 18.30u

 

Afmelden
Wanneer je niet kunt trainen dien je je tijdig af te melden bij je trainer of de coördinator.

Wedstrijden
De wedstrijden van de mini´s worden in onze regio gespeeld in toernooivorm. Eenmaal per maand wordt een toernooi georganiseerd bij een van de verenigingen in de regio. Er worden dan meestal 3 tot 4 wedstrijdjes gespeeld (op tijd).

Kleding
Alle minileden krijgen van de club een shirtje. Een zwart sportbroekje dient zelf aangeschaft te worden. De kleding wordt in een teamtas bewaard en na iedere wedstrijd verzameld. Ieder team is ervoor verantwoordelijk dat alle shirts weer in de tas terug komen.

Spelerskaarten en regels
Ieder team ontvangt bij aanvang van het seizoen een teammap met spelerskaarten en spelregels. Deze zit in de teamtas.

Begeleiding
Voor ieder team worden  2  begeleider/ouders gevraagd. Vertrek naar de wedstrijden is altijd vanaf sporthal Trumele in Dreumel en de kinderen worden na afloop thuisgebracht. Van de ouders wordt verwacht dat zij zorgen voor vervoer (dit in overleg met de coördinator)

Fluiten
De miniwedstrijden worden binnen onze regio door ouders/begeleiders gefloten. U hoeft hiervoor slechts kennis te hebben van wat eenvoudige spelregels. Van de ouders die meegaan wordt verwacht dat zij actief betrokken zijn bij het betreffende team.

Teamsport
Volleybal is een teamsport. Dat houdt in dat je op elkaar aangewezen bent: mini’s spelen in teams van 4 tegen 4. In één team zitten meestal 6 spelers. Wanneer je niet kan deelnemen aan een wedstrijd, meldt dit dan ruim van tevoren bij de trainer, anders dupeer je je teamgenoten én de tegenstander.

Overige activiteiten
Naast trainingen en wedstrijden wordt er ook nog andere activiteiten binnen onze club georganiseerd. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden. Denk hierbij aan bijv de Sinterklaasviering, filmavond en een dagje uit. Hierover word  je t.z.t. geïnformeerd.

 


Top