De gezelligste volleybalclub van West Maas en Waal !

Start seizoen 20/21 en coronaprotocol

Komende week starten we weer met de trainingen voor alle teams. de trainingen gaan er wat anders uit zien, hiervoor heeft Touché een Corona-protocol geschreven. Alle afspraken die we met elkaar maken om veilig te kunnen blijven sporten, vind je onder het menu Corona-protocol.

Er is een aangescherpte regel voor het gebruik van de tribune in de sporthal in Dreumel. Via de beheerder hebben wij te horen gekregen dat er maximaal 9 personen op de tribune mogen zijn. Hou hier rekening mee bij het bezoeken van het wedstrijden en trainingen en het ophalen van kinderen bij trainingen. Het is absoluut niet leuk voor onze supporters, maar we moeten ons aan de regels houden om onze sport te kunnen blijven beoefenen. Als enige tip kunnen we zeggen; wees op tijd als je een wedstrijd wilt bezoeken en voorkom zo teleurstellingen.

.
Off

23/08/2020 This post was written by Categories: Nieuws Comments are off for this post