De gezelligste volleybalclub van West Maas en Waal !
Home
 

Touché wint wel van concurrent Hevo, maar laat kostbare punten achter

Het gaat nog zeer spannend worden in de onderste regionen van de ranglijst. De laatste weken hebben alle ploegen punten behaald waardoor het stuivertje wisselen is. Vandaag moest Touché aantreden tegen Hevo (ui Heino).

De instelling was goed en de punten moesten mee richting Dreumel, willen ze niet direct in problemen komen. De eerste set werd dan ook voortvarend begonnen met mooi en degelijk volleybal, 14-25. Appeltje eitje zou je zeggen echter het tij werd gekeerd, door Hevo, in de tweede set. Touché ging bekrompen spelen en dat was aan alles te merken. Resulterend in een 25-20 verlies, tot grote genoegen van het thuispubliek. Koppen weer bij elkaar en een eigen spelletje spelen. Met name libero Marcel Betten was gisteren in zijn element door zuiver te passen en geweldige verdedigende acties uit te voeren.

De derde set werd dan ook weer relatief makkelijk gewonnen met 18-25. Met nog maar één doel voor ogen, vier punten mee richting Dreumel, gingen de mannen start in de vierde set. Continue ging het gelijk op en werd de spanning opgevoerd in Heino. Touché kwam zelf twee punten voor maar door een aantal slordige aanvallen en servicefouten kreeg Hevo vleugels. Uiteindelijk werd de set zeer zuur verloren met 27-25. Op naar de vijfde set waar Touché direct het initiatief nam met een 8-2 voorsprong. De winst was een feit toen 10 – 15 op het scorebord verscheen. Niet echt een hoogstaande wedstrijd waar Touché eigenlijk 5 punten had moeten pakken, echter dat zat er niet in, het werd een 2-3 overwinning.

Off 

29/03/2009 This post was written by Categories: Wedstrijdverslagen heren Comments are off for this post


Top